sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukuun terveisiä


Nyt on jouluvalmistelut oikein hyvällä mallilla,joulusiivoukset tehty ja joulukoristeet kuusi mukaan lukien aseteltu paikoilleen. Normaalisti olen laittanut meille joulua aina joulukuun alussa mutta nyt varsinkin kun nuo muksut ovat vähän kasvaneet ja ymmärtävät enemmän joulusta niin olen tarkoituksella halunnut erottaa Belgiassa juhlittavan Sinterklaassin ja meidän Joulupukin kokonaan toisistaan. Meidän lapset ovat kasvaneet Sinterklaassin kanssa ja oppineet siitä koulussa joten en raaski heiltä moista perinnettä pois ottaa ja sitä paitsi monta perinnettä on rikkaus. No kuitenkin Sinterklaassia juhlittiin marraskuun n. puolesta välistä eiliseen 6. päivään jolloin on hänen syntymäpäibänsä ja jolloin lapset saavat myös lahjoja. Alexin ja Ashtonin jalkapallojoukkuekin järjesti juhlat joihin sinterklaas apulaisineen saapui.

        Alex,Ashton,Emily & Sinterklaas

Oli meilläkin yöllä käyty ja jätetty pienet paketit. Välittömästi tämän jälkeen huomio kääntyi jouluun ja erityisesti itsenäisyyspäivään. Pojat lähtivät iskän kanssa futis peliin ja me jäätiin Emilyn kanssa siivoilemaan ja laittamaan meille joulua. 

                 Kuusi paikoillaan!

              Hyvää itsenäisyyspäivää!

Joululahjojenkin tehtailu on hyvällä mallilla,muutamat villasukat olen saanut jo pukin konttiin ja kasa tilaus pipoja on koristeluja vaille valmiit...jes hyvä minä!




              Koristeita vaille valmiit!

Tänään oli sitten vihdoinkin kauan odotetut joulumarkkinat joihin Emilyn tanssikoulu on valmistellut syyslomasta saakka esitystä pähkinänsärkijästä. Neiti itse ei päässyt nauttimaan joulumarkkinoista koska tanssinäytökset olivat tunnin välein mutta me muu perhe käytiin katsastamassa tietenki mitä mielenkiintoista markkinoilla oli. 

    Pojat pääsivät kokeilemaan luistelua.




       Löytyi markkinoilta joulupukkikin!

 Uskaltautuihan ne pojat viimein kuvaan. 

Minua huvitti kun pojat mietiskelivät ennen markkinoita josko siellä oleva joulupukki olisi oikea koska niin joulupukin oli mainostettu olevan. Pojat mietiskelivät millä tapaa testata moinen asia ja päätyivät parran kokeiluun (mikä ei jännityksestä johtuen tietenkään toteutunut) mutta pojilla ei kummallakaan käynyt mielessä mitä itse pelkäsin oli puhua pukille Suomea...oikea joulupukkihan puhuu Suomea!!!! Olen hyvin iloinen ettei kumpikaan pojista hoksannut moista seikkaa koska en todennäköisesti olisi keksinyt siihen hätään mitään järkevää selitystä. 

Sitten päästiin viimein nauttimaan Emilyn näytöksestä. 


                    Pähkinänsärkijä




                           Myyrät

                    Myyrä kuningas

                     Minun myyrä ❤️







Tästä on hyvä jatkaa joululahjojen tehtailua, hyvää joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti