torstai 12. helmikuuta 2015

Pipo päivässä,pitää mielen virkeänä.


Turhautuminen,tekemisen puute,ärsyyntyminen,tuskastuminen on muutama tunne niistä joita olen tässä muutaman viikon aikana tuntenut. Siihen päälle kun lisätään vielä raastava selkäkipu niin kakku on valmis. Raskaus aika on muuten sujunut oikein letkeästi ja melko nopeastikin,kunnes alkoi viimeiset viisi viikkoa häämöttää. Selkäkivut vei paitsi yöunet myös koko päivärytmin. Onneksi lääkäri kehoitti ja kohotti särkylääke määrää,niin olemisestakin rupesi tulemaan jotakin. Nyt on olo taas melkoisen oma itseni lukuunottamatta mahtavaa mahaa jonka vuokralainen nauttii viimeisistä päivistään täysillä. Selkäkipujen hävittyä kaivoin taas puikot käteen ja rupesin vitpottamaan. Tällä kertaa isommille pojille. 


Kahdessa päivässä sain molemmat pipot valmiiksi ja hyvin onnistuneista pipoista innostuneena rupesin pipojen kaveriksi tekemään yhteen sopivia lapasia. Ohjeet pipoon ja lapasiin löysin novitan ipana-lehdestä, lehdessä pipo ja lapaset ovet angry birdit. Muuttelin vähän silmukka määrää koska käyttämäni lanka oli ohuempaa ja puikot numeroa pienemmät.


                          Kiitos äiti!

Meillä oli edellis viikolla muma vierailemassa. Lisä kädet tulivat enemmän kuin tarpeeseen ja muksutkin saivat ylimääräistä huomiota,mikä teki heille erittäin hyvää! Itseä harmittaa ja ärsyttää kun itse tietää olevansa kiukkunen ja ärsyyntynyt eikä asialle oikein voi tehdä sillä hetkellä mitään. No muman kanssa tuli tehtyä vielä viimeiset hankinnat vauvaa varten ja muksut saivat viettää muman kanssa vuoropäivin vähän laatuaikaa.

Suomen tuliaisia mumalta tulevalle vauvalle. 

Alexin ja Ashtonin synttäritkin osuivat muman vierailun ajalle ja muma auttoi leipomaan pojille kouluun täytekakun ja juustokeksejä. Jotka olivat huikea menestys! 


Löydettiin muman kanssa synttärisankareille osuvat paidatkin...ehkä paidan viesti on äidin salainen toive. Pojat ovat kasvaneet aivan liian nopeasti!

                  Muma ja mussukat


Aika meni taas aivan liian nopeaan ja muman aika tuli lähteä takaisin kotiin. 
Meillä jatkuu odottaminen mikä ei ainoastaan tunnu äidin mielestä pitkältä vaan muksujen pitkä pinna mienaa katketa. 
Huomenna on ystävänpäivä ja masuasukin vuokrayksiön päättymispäivä, katsotaan haetaanko vuokrasopimukselle jatkoaikaa vai saadaanko jo kauan odotettu nyytti maailmaan.

Hyvää ystävänpäivää!



 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti