lauantai 3. toukokuuta 2014

Kauniita unia

Vihdoinkin sain tulevalle kummipojalle tulevan pöllö mobilen valmiiksi. Vähän jo jännitti että tuleeko siitä koskaan valmista koska varsinaista ohjetta mulla ei mobileen ollut, mielenkiintosen kuvan löysin kerran surffatessa pinterestissä ja päätin kokeilla josko vastaava luonnistuisi multa...taisi luonnistua ;)

   

       
Pöllökaverit


Seuraavaksi tuleva täti innostui tekemään taas vähän nuttuja,pöllö aiheisia tietenkin!

Huhuu...

Työn alla

Tällä hetkellä neulon neuletakkia ruutukuviosta. Itseasiassa olin aloittanut kyseisen neuletakin tekemisen jo omien poikien ollessa vauvoja mutta jostain syystä takki ei koskaan valmistunut,nyt löysin valmiiksi tekemät taka- ja toisen etukappaleen joten päätin vihdoinkin tehdä takin loppuun. Ihastuin aikoinaan takkiin  sen ruutukuvion takia,takkiin on myös ohje isompiin kokoihin jotta tarttee varmasti kokeilla tehdä sitä ehkä meidän pojillekin ;)

Olenpa saanut jotain pientä kivaa itsellenikin valmiiksi,uusimmassa Novitassa on sama laukku tehty käyttäen kolmea eri väriä mutta itse tein omani novitan hile-langasta. 

Eiks oo hieno?


Futis kuulumisiin...

Poikien futis kausi on saatu nyt tältä osin päätökseen. Pari viikkoa sitten pelattii turnamentissa jossa meijän poikien joukkue joutui seuran tekemän virheen seurauksena pelaamaan vuotta vanhempien joukkueita vastaan. Meidän seuran saman ikäiset eli 8 -vuotiaat pojat olivat muualla pelaamassa ja meidän seura päätti lähettää meidät tilalle vaikka meillä olisi ollut oma turnamentti omanikäisiä vastaan iltapäivällä...ei tuntunut kovin mukavalta poikien puolesta mutta meidän pojat tekivät parhaansa niinkuin aina! Mitallit irtosi kuitenkin hyvin pelatuista peleistä!


Viime viikon turnauksessa mukana meiltä oli vain alex koska Ashton oli alkuviikosta kaatunut välitunnilla jalkapalloa pelatessa asfaltille ja saanut polvensa auki johon päädyttiin laittamaan tikit ja päälle viikon peli kielto! Ei ollut poika ihan mielissään moisesta.

Alex sanoi pelaavansa veikankin puolesta ja hienosti pelasikin. Kahdesta pelistä toinen voitettiin ja toinen häviöstä huolimatta pelattiin ihan mielettömän hienosti!




Ashton ja Alex

Futiksesta tanssiin...

Kuun lopulla on vuorossa Emilyn tanssi koulun kauden päätös show. Musikaali on hiottu nyt viimeistä yksityiskohtaa myöten valmiiksi ja Hip hop numerokin on hienosäätöä vaille valmis.

Emi

Vaput meni ja seuraavaksi voidaankin ruveta virittämään kisakatsomoa valmiiksi tulevia jääkiekon MM-kisoja varten ;)







1 kommentti:

  1. Mä laitoin jo heti aamusta kommenttia,mutta eipä tainnut lähteä mihinkään???Oot kyllä tosi taitava - toi mobile on kerrassaan upea.Kyllä passaa. Ashtonin polvi sensijaan on näköjään tursittu eikä ommeltu.Ja puhdistiko ne sen kunnolla??!! Ihan selkeesti tulehtunut-kannattaa nyt pitää erityisen puhtaana ja meet näyttään lekurille.Onhan pojalla jäykkis voimassa?Terveisiäja tsemppiä

    VastaaPoista