tiistai 20. toukokuuta 2014

Perhosia vatsassa

Pikakuulumisia tähän väliin...niin on touhua riittänyt ettei ole meinannut kirjottamaan keritä. Poikien futiskausi on ohi ja keskittyminen on 110% Emilyn tanssikoulun tulevassa esityksessä.
Neitiä on ajettu esiintymispaikalle harjoituksiin ja esiintymisvaatteiden testauksiin. Iltasella ollaan näperrelty paperi lennokkeja musikaalia varten. Itse olen lupautunut avustajaksi osaan näytöksistä,ensimmäinen kun pitää olla katsomossa hurraamassa neitiä ;) Neidillä oli ensimmäiset harjotukset esiintymispaikalla viikonloppuna jossa käytiin läpi koko tuleva näytös, oli mahtavaa nähdä miltä esitys oikealla lavalla näytti. Emily huikkasi ennen harjoitusten alkua että häntä vähän jännittää josta olin osittain yllättynyt koska ei neitiä ole ennen tuollalailla jännittänyt...Emi tykkää esiintyä,noh onkai se vähän tervettäkin kun vähän jännittää :)



Musikaalin avaus


hip hop ryhmä

Emilyn hip hop-ryhmän esitykseen oli kaavailtu mustaa asua ja valkosia hanskoja. Esitys alkaa siten että pelkät valkoiset hanskat näkyvät mutta esiintymislavan valkoinen tausta meinasi tuhota aikomukset kunnes ääni/valomies keksi kikan jolla saataisiin hanskat sittenkin näkyviin ja se toimi,kaikki riemuitsivat innoissaan!!! Nyt sormet ja varpaat pystyyn että koko näytös onnistuu loistavasti!!


Käsityörintamalla alotin uuden pikku projektin...


Tadaa!


Ensimmäinen kori valmis!
Koristelin korin puusydämillä jotka olin joskus purkanut ja "posti-merkki kuvalla" jonka olin purkanut tyynypäällisestä ;) Toinen kori vielä valmiiksi ja sen jälkeen neiti Emilyllä pitäisi olla taas vähän aikaa tavarat kasassa!



Onnea murulle esitykseen!!!

Raportoin asiasta myöhemmin lisää,miten esitys meni...nyt kaikille ihanan aurinkoista ja LÄMMINTÄ alkanutta viikkoa ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti