perjantai 10. tammikuuta 2014

Back to school!

Takaisin koulussa ja lapset ovat eri onnellisia,minkä itse koen jokseen kummallisena...ei sillä että koulu huono asia olisi vaan kuinka innoissaan muksut ovat takaisin menosta,itse ainakin muistan olleeni aina vähintään naama nurinpäin kun loma oli ohi...tosin ei mitenkään huono puoli olleenkaan tommonen kiinnostus koulun käymistä kohtaan,toivotaan että se jatkuu teini vuosienkin yli ;)
Heti maanantaina pojilla oli koulussa "drie koningen"-päivä, poikien luokka menivät eri kauppoihin laulamaan pukeutuneina kuninkaiksi ja keräsivät samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Kohteena oli Intia ja luokka sai nopeasti kerättyä 100€ kasaan,aika hienosti! ja saivat muutamalle ihmiselle taattua terveyden huoltoa :)



Poikien piti tosiaan pukeutua kuninkaiksi ja me yritettiin etsiä erilaisia kuningas vaatteita ja kruunuja kaupoista,ei löydy.Kruunujen askartelu tuntui jotenkin tylsältä joten tartuin taas turvallisesti virkkuukoukkuun,surffailin hetken netissä ideoita etsien ja hihat heilumaan! Mulla sattui olemaan vielä jäljellä jouluna ostettua kultaista pörrölankaa joten sain sopivasti siitä timantit kruunuihin.Ja niin syntyi kruunut pojille!


Keskiviikkona päästiin testaamaan uusia tanssi popoja,joiden käyttöönottoa ei oltu odotettu kuin vähäsen. Emily suunnitteli jo kenkien laittamista kouluun jotta käyttöönotto tapahtuisi vähän nopeammin,en antanut periksi ;) 


Uuden nihkeät angry birdit,näillä passaa tanssahdella!

Tanssi treenit alkoivatkin laulun sanojen opettelulla,laulu kun on englannin kielinen niin treenausta laulamisessakin tarvitaan. Tosin Emilyn kohdalla sanojen opettelu on helpompaa koska neiti käyttää englantia päivittäin mutta laulun nopean tempon takia treenaus on Emilyllekin paikallaan.


Laulaminen ja tanssiminen samaan aikaan tuotti vielä hieman vaikeuksia mutta koska pelkästään tanssia on jo treenattu hyvän aikaa niin kyllä se laulaminenkin rupeaa siinä samalla luistamaan ja toukokuuhun jolloin esitys on,on vielä hyvin aikaa!

Aurinko paistaa ja lumesta ei ole tietoakaan, tästä on hyvä aloittaan viikonloppu joten oikein hyvää sellaista jokaiselle!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti