maanantai 27. tammikuuta 2014

Filz - it!

Tutkailin taasen lankavarastojani siltä varalta että kylmempiä ilmoja olisi luvassa. Mikä olisikaan nopeampaa tehdä kuin huopalangat ja minulta jonkinlaista varstoa niistäkin löytyy,suurilta osin kiitos äiteelle joka on hamstrannut niitä minulle ahkerasti :D 
Päätin tehdä muksuille uudet huopatöppöset koska edelliset oat jääneet pieneksi ja lapaset tulevat myös kylmillä ilmoilla tarpeelliseksi. Vaalean vihreästä huopalangasta päätin tekasta Alexille huopatöppöset ja koristeluiksi ajattelin aluksi angry birdsin vihaista possua mutta suunnitelma oli hienompi kuin toteutus,virkkasin jo korvat ja silmät valmiiksi mutta lopputulos ei miellyttänyt silmää. Sitten muistin että multahan löytyy myös hahtuvaa jotta voisin tikuttaa töppösiin jotain yksinkertaista kivaa. mulla on kolme erilaista tikutus muottia jossa yhdessä komeilee siili,tosin töppösiin päätyneet siilit näyttävät aavistuksen verran dinosauruksilta mutta haitanneeko tuo mitään.



Siili vai dinosaurus?


Hahtuvaa!

Emilylle päätin tekasta pinkistä huopasesta lapaset ja nekin valmistuivat käden käänteessä kunnes toisen lapasen kohdalla lanka loppui :(  Nooh,onneksi varastossa oli vielä puolikas kerä vaaleanpunaista huopalankaa joten purin molemmat lapaset puoleen väliin ja tein keskellää lapasia vaaleanpunaiset raidat. Koristelu lapasiin oli paljon helpompi suunnitella kuin alexin töppösiin,jotenkin tuntuu että tyttömäisiä koristelu ideoita on enemmän kuin poikamaisia vai lieneekö ideat loppu tästä pääkopasta? ;)


"Äiti,ei noin suuria lapasia voi käyttää!"
Tuumasi Emily ennenkuin lapaset menivät pesukoneeseen.

Seuraavaksi meinasin huopailla Ashtonille beigestä huopalangasta töppöset ja Emilylle violetista. Töppösiin ajattelin sekoittaa myös moniväristä huopalankaa jota varastostani löytyy myös ;) Katsellaan mitä värien sekoittelusta seuraa...


Pieni "puro"- varasto :D

Löysin "keskeneräisten tekeleitten"- boksista vaaleanpunaisen pipon jonka olen neulonut aikaa ennen lapsia...eli reilu kahdeksan vuotta sitten ja jostain syystä se oli jäänyt käyttämättä. Nyt näpersin siihen pinkin tupsun ja hyvin passaa neiti Emilyn päähän!


Uusivanha pipo :D

Uusi viikko aloitettiin sairastelulla,Alexille tuli kuumetta yöllä ja poika jäi kotiin tänään äitin seuraksi. Alex oli huolissaan koska tänään on koulussa lauluharjoitukset tulevaa koulun esitystä varten jossa Alexin ja Ashtonin tulee laulaa kahdestaan Suomeksi ja nyt veikka joutuu harjoittelemaan yksin. Koulun tulevan "show:n" aiheena on "terveisiä..." , jokaisella ala-asteen luokalla on esitykseen oma aihe ja poikien luokan aihe on "terveisiä Suomesta". Poikien opettaja kysyi aikaemmin uskaltaisikohan Alex ja Ashton laulaa jotain esityksessä Suomeksi koska osaavat kieltä kuitenki erinomaisesti ja se tekisi esityksestä vielä hienomman. Mietittiin poikien kanssa mikä olisi sellainen laulu jonka pojat osaavat hyvin ja joka olisi suht lyhyt ja mukaansa tempaava. Mikä olisikaan parempi kuin poikien lemppari elokuva "Risto räppääjä ja viileä Venla", Alex ja Ashton osaavat ulkoa koko laulun "mageet sanat" joten se sopii esitykseen kuin nenä päähän!

Toivottavasti meillä sairastelut jää lyhyeen ja muru pääsisi pian kouluun. Kivaa viikkoa!!


"Tyyli on style"







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti