torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu on taas...ohi

Viikkoon on mahtunut taas paljon, joulustelua enimmäkseen mutta kuitenkin. Lapset ovat ansaitulla joululomalla ja joulutodistuksetkin olivat erittäin hyvät,en voisi olla ylpeämpi lapsukaisistani! Poikienkin todistuksista näkee että päätös poikien laittaminen "vuotta" aikasemmin kouluun oli oikea ratkaisu...eihän pojat ole suurempaa osaa luokasta kuin muutaman kuukauden nuorempia että parempi näinpäin kuin että olisivat olleet alemmassa luokassa ne "jättiläiset". Ennen joululomalle lähtöä Alexin ja Ashtonin luokassa järjestettiin joulujuhlat ja koska meitä ulkomaalaisia luokassa on useampia niin jokaista meitä pyydettiin tuomaan jotakin perinteistä joulusyötävää tai juotavaa omasta maasta. Minä vein luokkaan riisipuuroa ja tietysti niinkuin perinteisiin kuuluu laitoin mantelin puuron sekaan ja kaikki luokassa kuuntelivat innoissaan mantelin tarkoitusta puurossa. Juhlissa päästiin myös maistamaan turkkilaista perinne ruokaa,Intialaisia maustekeksejä,Amerikkalaista hyytelöä ja Kanadalaista munatotia,mikä muuten oli hyvää. Olen munatotia nähnyt nautittavan aina kaikissa jenkkiläisissä jouluelokuvissa joten olihan sitä pakko päästä maistamaan.



Tein joulun kunniaksi itselleni joulupukki kahvikupin-lämmittimen viiksillä ;) Alex ja Ashton tekivät jouluseimen koulussa ja hienohan se oli kuin mikä jotta kuusen allehan se oli laitettava koristamaan!



Meillä oltiin jouluaattona aavistuksen verran innoissaan kun saatiin vihdoinkin avata viimiset luukut joulukalenterista! Ja siitä se kysely sitten alkoikin koska tulee lahjat,koska saadan avata lahjat...
Tänä vuonna olin päättänyt antaa yhdet paketit jo aamulla lapsille,siis äidiltä ei joulupukilta koska odottaminen iltaan saakka olisi ollut tuskallista.





Jouluaatto ilta aloitettiin meillä perinteisesti reissulla jouluseimen luo. Lapset ovat joka joulu reissusta yhtä ynnoissaa koska tietävät että sillä välin on joulupukki vieraillut kotona ;)
Ja siitä se reimu repesikin kun kotia päästiin! 


Emilyn ehdoton suosikki oli panda- hattu...neiti kysyikin haltioissaan että mistä ihmeestä se pukki osaa tämmösiä hankkia ;) Tosin uudet angry bird tennarit tanssi tunneille olivat kyllä eri odotetut ja kun ne vihdoinkin saatiin,ei niitä meinattu ottaa pois edes yöksi!


Kaikkien lelujen ja pelejen sijaan,mieluisimmat lahjat taisivat pojille olla uudet talvitakit...äidillä saattaa olla jo idean poikanen takkeihin sopivista hatuista ;)


Ja minuakin oli muistettu jouluna lahjalla jota en todellakaan osannut odottaa!!


Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!!!






1 kommentti: