maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulu tunnelmaa etsimässä...

Taas ollaan lähempänä joulua ja vieläkään ei ole lunta satanut,edes käväissyt maassa...ei! Yhtenä aamuna luulin jo että nyt se tulee kun maa oli jäätynyt ja jouduin jopa raappaamaan vähän auton ikkunoita mutta ei,päivällä lämpötila nousi taas reippaasti plussan puolelle...Viikkoon on jälleen mahtunut kaikenlaista,alkuviikosta pääsin taas käsitöiden kimppuun ja sainkin pingviini hatun,lapaset ja tuubi huivin valmiiksi...tuli aika hienot vaikka itse sanonkin :)
Tiistaina surffaillessani netin ihmeellisessä maailmassa,eteeni tuli hienoakin hienompi virkattu joulupukin hattu ja siinä sen enempää miettimään vaan koukku heilumaan ja siinä sen aamupäivän virkkasin ja iltaan mennessä luomus oli valmis...olin aikaisemmin löytänyt kaupasta kultaista lankaa josta sain taiteiltua hattuun vyönsoljen. Emily oli aivan haltioissaan uudesta hatusta ja erityisen iloinen isoakin isoimmasta tupsusta hatun päälaella. Ja tottakai hattu oli laitettava seuraavana päivänä kouluun.





                                 Valmis pingviini - setti :)






                                   Emily the joulupukki



Veikankin oli pakko saada olla joulupukki ihan vaan hetkisen...

Keskiviikkona oltiin taas koulun jälkeen täysillä kiinni harjotuksissa. Emily oli niin intoa täynnä päästä taas harkkoihin viime viikon sairastelun jälkeen. Neiti pohti koko viime viikon mitä hän on missannut erityisesti musikaali tunneilla koska siellä treenataan jo nyt ensi kevään showta varten ja Emilyllä on isompi rooli musikaalissa. Esitys on musikaalista Matilda ja laulu jota neitokaiset treenaavat on "revolting children".Emily pääsee esityksessä laulamaan ja aloittaakin esityksen seisomalla pulpetin päällä...paljon on vielä harjoiteltavaa mutta tähän mennessä näyttää jo jälki hyvältä. 


Pitkästä aikaa otin pojatkin mukaan seuraaman siskon harjoituksia,yleensä pojat ovat jääneet kotiin iskän kanssa valmistautumaan illan futis treeneihin ja tätä mieltä Ashton niistä oli... :)

Perjantaina menin taas seuramaan muksujen uimatuntia ja auttamaan vaatteiden vaihdossa. Emilyn ja poikien uimatunnit ovat sopivasti peräkkäin jotta pääsen seuraamaan useasti molemmat tunnit...
Viikonloppu aloitettiin hieman tylsissä merkeissä,Alex oli liukastunut koulun pihalla ja lyönyt takaraivonsa maahan. Jäätä oli päähän laitettu onneksi heti eikä poika kummosempia valitellut,oli lähinnä ollut näreissään kun ei ollut päässyt tarpeeksi nopeasti takaisin kavereiden kanssa leikkimään. Onni onnettomuudessa kolauksesta ei tullut mitään kosketus herkkyyttä suurempaa ja yökin meni enemmän kuin normaalisti. Hyvä juttu oli myös se että futis pelit on nyt pelattu tältä vuodelta joten pojat saivat nukkua lauantaina tavallista pidempään.

Emilyn kanssa suunnistettiin sen sijaan aamupäivällä hip hop- tunnille jossa neiti pääsi olemaan taas elementissään. On ilo katsella osaavaa neitiä joka nauttii tanssimisesta! Erityisen onnekkaita oltiin neidin kanssa tanssitunnin jälkeen,kotimatkalla kaupungilla oli joulupukin apulaiset (näin sovittiin koska joulupukiksi pukeutuneita ihmisiä oli useampi joten en voinut neidille vastata kaikkien heidän olevan "oikea" joulupukki) jakamassa lapsille tonttulakkeja ja aikuisille shotteja,ei paha! Keskustaan kaduille käpöttelemään oli tupsahtanut myös myyräpari joulu puvuissaan. Me asutaan meinaan kaupungissa nimeltä Mol ja tämä tarkoittaa Flaamiksi (Belgiaksi) myyrää joten myyrä on Mollin maskotti :)





Emi ja mollit 


Ensi viikko vielä koulua ja sitten lapset pääsevät ansaitulle joululomalle!



Joulu terveisiä Belgiasta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti