maanantai 9. joulukuuta 2013

Loppu viikon kohokohtia...

Viikko saatiin kunnialla päätökseen ja flunssakin tuntuu antavan periksi. Perjantaina oli Sinterklaas vieraillut meillä ja herätin lapset vähän normaalia aikaisemmin jotta muksut saisivat rauhassa avata Sinterklaassin jättämät paketit. Emily jäin flunssan takia kotia ja vein siis vaan pojat kouluun. Voi että teki tiukkaa Emilylle pysyä paikoillaan varsinkin kun Sinterklaas oli tuonut neidille uusimman "Just danse:n" .Koko viikkoon neiti ei ollut muutenkaan päässyt tanssi harkkoihin ja nyt vielä uusi tanssi peli...rankkaa...
Mulla odotti itsenäisyys päivän kunniaksi postissa paketti Suomi herkkuja,voi että osaa ihminen pienestä iloita. Ihan oli pakko keittää heti ruisleivän kanssa hyvät kahvit. Oma leivän syönti on romahtanut minimiin täällä Belgiassa,vaikka joka kulmassa onkin leipomoita joista tuoksuu tuore leipä joka päivä niin eivät ne vedä vertoja Suomalaiselle ruisleivälle. Ei sillä että paketissa olleet karkkipussitkaan yhtään kauempaa rauhassa saaneet olla, lapsille säästin vihaiset linnut lauantaiksi ja oma pussi hupeni illalla oikein mukavasti ;) Pitkin hampain lapset suostuivat pussinsa lauantaille säästämään vaikka ovatkin tottuneet karkkipäivän olevan launtaina. Belgiassa ei moista tapaa tunneta ja lapset herkuttelevat pitkin viikkoa ja jopa saavat silloin tällöin herkkuja koulustakin...
Perjantain kunniaksi Ashton toi koulusta jakolaskukuningas- diploman, poika oli saanut viikon jokaisena päivänä jakolasku kokeesta 10/10 ! Hyvä Ashton! Aleksilla jäi yhdestä pisteestä kiinni että olisi diploma irronnut hänellekin,ensi viikolla uusi yritys!




Suklaa Sinterklaassit löytyi kengistä...



Suomi herkut!


Lauantaisin meillä on ohjelmassa lasten harrastukset ja koska Emily oli ollut flunssassa en päästänyt häntä vielä tanssi tunnille. Pitkästä aikaa pääsin siis katsomaan poikien peliä,vippii! Viimisen kuukauden ajan on poikien futis pelit osuneet juuri samaan ajankohtaan Emilyn tanssi harkkojen kanssa joten ollaan jouduttu isin kanssa "jakautumaan". Tulipahan testattua oliko äänihuulet jo terveet ja ei,eivät olleet vielä mutta kun kerran oltiin peliin tultu niin ei siellä kentän laidalla hiljaakaan seisota! Hienosti pojat pelasivat tasoihin 6-6. Alex teki 4 maalia ja Ashton kaksi!



Pojat vaudissa ja sisko kentänlaidalla cheerleaderinä.


Sunnuntai aloitettiin joulukuusen laitolla. Lapset olivat aivan innoissaan kun vihdoinki laitettiin kuusi esille. Muksut odottivat malttamattomina että pääsevät koristelemaan kuusta. Nyt voi joulun odotus kunnolla alkaa! Ja sain samaan syssyyn korttiaskartelutkin päätökseen jotta ensi viikolla pääsee taas käsitöitten pariin. Sain kuitenkin viikonlopun aikana tehtyä yhden pingviini hatun valmiiksi johon seuraavaksi rupean tekemään kaulahuivia ja lapasia kaveriksi.



Lasten joulusukat paikoillaan...







Valmiit kortit!

1 kommentti: