tiistai 25. helmikuuta 2014

Menoa menon perään

Tiedä taas mistä aloittaisi...viime viikonlopussa oli vauhtia mikä ei sitten pahemmin ole hidastunut alkavalla viikollakaan. 
Lapsilla on tällä viikolla koulussa aiheena karnevaalit. Joka päivälle on oma aihe puheutumisen suhteen ja viikko tulee huipentumaan perjantaille jolloin koulussa mennään luistelemaan ja sen jälkeen on varsinainen karnevaali!

Perjantaina koulun jälkeen ruvettiin lasten kanssa kaivelemaan laatikoista valmiiksi karnevaalia varten roolivaatteita. Muksut innostuivat kokeilemaan kaikkea mahdollista päällensä. Penkomisten seasta löytyi myös iskän vuosi sitten Nigerian reissulta tuomat afrikka vaatteet jotka ovat olleet isot tähän asti mutta nyt istuivat kuin nenä päähän joten olihan siitä pakko ikuistaa kuva :D


Little africans

Ideana oli etsiä viikon karnevaali vaatteet jo valmiiksi koska viikonlopusta olisi tulossa kiireinen ja sunnutai iltaan ei olisi järkevää roolivaatteiden etsimistä jättää koska jos jokin olisi jäänyt pieneksi viime vuodelta,jäisi uusien etsimiseen vielä aikaa.

Lauantaina sai äiti asettua taas tukevasti ja tutusti penkin ja ratin väliin,tiedossa oli tiukkaa ajoa. Kahdeksitoista vietiin Emily hip hoppailemaan,tämän jälkeen kuskasin isin ja pojat futis matsiin. Jouduin lähtemään samantien ajamaan takasin Emilyä hakemaan ja kerettiin juuri sopivasti pelin alkuun poikia kannustamaan.


Emi sisko on enemmän ja vähemmän tätä mieltä veikkojen peleistä ;)

Vitsi että osaan olla ylpeä molemmista pojista miten hienosti ne futista pelaavatkin!
Me ollaan isin kanssa mietitty jo pitkään että olisi aika vaihtaa pojat isompaan futis seuraan ja itseasiassa poikien valmentaja on tarjoutunut suosittelemaan poikia toiseen joukkueeseen.

Nykyisessä joukkueessa ei sinällään ole mitään vikaan,pojat ovat pelanneet keskenään muutaman kauden ja ystävystyneet keskenään. Ongelma on vaan siinä että toiset ovat siellä puhtaasti harrastus pohjalta,periaattena se että kunhan jotain liikuntaa saa ja me taas halutaan pojillemme jalkapallosta menestystä.

Hyvin pelatun matsin jälkeen meitä odotti jalkapallo seuran vuosittainen ruokailu juhla jossa oli tarjolla jos jonkin sorttista ruokaa. Minäkin joka välttelen mahdollisimman paljon hiilareita sain vihanneksista,salaatista ja erilaisista kaloista itseni ihan kiitettävään ähkyyn.

Ruokailun jälkeen suuntasimme vielä visiitille tuttaviemme luo,tai oikeastaan vein isin ja muksut tuttaville ja suuntasin itse lasilliselle Suomalais ystävieni kanssa. Vaikka me ei (tarpeeksi)  usein tavatakkaan niin on silti mielettömän rentouttavaa päästä jorisemaan ja päästämään suurimpia höyryjä ulos.

Seuraavana aamuna ei ollut kovin motivoitunutta poikaa sängyn pohjalla kun menin herättelemään mutta kun kysyin lähtisikö kukaan pelaamaan jalkapalloa ,peitot lensivät kaaressa.


Football by force?


Poikein joukkueen isit ja pojat kerääntyvät sunnuntai aamuisin treenaamaan keskenään.

Jalkapallosta käsitöihin :) 
Olinpa saanut aikasemmin viikolla myös siskon tulevalle vauvalla haalarit neulottua. Novitan ipana 2013 - lehdestä löysin aivan ihanan ohjeen haalareihin. Ja koska meillä on siskon kanssa aivan ainutlaatuinen huumorintaju,suunnittelin haalarin taakse pienen "viestin" ;)







Tulevaksi perjantaiksi,luistelua varten olen näpertänyt pojille uusia lapasia. Toiset ovat valmiina ja toiset vielä työn Alla.


Toiset vielä!

Hiihtolomia suomeen ,meillä alkaa ensi viikolla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti