maanantai 17. helmikuuta 2014

Relaxia


Olipa ihanan rauhallinen viikonloppu...viimeiset kaksi viikkoa kun on ollut yhtä hulinaa mukaan lukien viime viikonlopun koulun juhlat. Nyt levättiin koko viikonloppu! Jopa lapset olivat sekaisin päivistä kun edellis viikolla ei ollut "oikeaa" viikonloppua. Vielä lauantai aamuna herätessään pojat kysyivät lähetäänkö kouluun.

Onneksi viikonlopun jalkapallo pelikin peruttiin kovan sateen vuoksi. Juuri viikonlopuiksi on osunut hirveät rankka sateet, nyt se ei haitannut koska lepo tuli meille oikeaan aikaan!

Perjantaina oli ystävän päivä ja sain lapsilta ihanat kortit ja kukat jotka he olivat askarrelleet koulussa. Ashton rakas tuli halaamaan äitiä korttia ojentaen ja sanoi äidille : " Äiti,mä rakastan sua ihan hirveesti! Ja tiiätkö mitä? Mä lupaan rakastaa sua vielä kun olen kymmenen vuotias." Ihanaa tuo lapsen ajatus maailma ;D


Posti oli tuonut jälki junassa pojille myöhästyneet syntymäpäivä lahjat ja ne oli saatava hinnalla millä hyvänsä perjantaina jalkaan!

Angry birgs popot!


Kävinpä viikonlopun aikana käsityölehtiäni läpi etsien ohjeita vauvan nuttuihin ja löysin vauvan pöllö hatun jonka olin tehnyt about vuosi sitten kokeilu mielessä. En ollut koskaan tehnyt kuvioita virkkaamalla ja novitan netti sivuilta aikoinaan löytämäni virkattu pöllö pipo näytti kokeilun arvoiselta joten päätin tekaista semmoisen. Ompelin hattuun sisälle puuvilla-kankaasta "vuoren" jotta tulevan omistajan pikku pää pysyy varmasti lämpöisenä :D

Eikö olekkin söpö? Tuleva täti on jo ihan sekaisin tulevasta tätiydestä :D


Keksinpä lauantai aamuna että taidanpa viedä tyttäreni pitkästä aikaa elokuviin...Me ei olla Emilyn kanssa tehty kaksistaan pitkään aikaan mitään ja nytkin neiti kysyi automaattisesti tulisiko pojatkin mukaan ja se hymy mikä levisi neitin kasvoille kun sanoin meidän menevän ihan kaksistaan oli kuvaamisen arvoinen.

 


    Minun kaunis rakas <3


Oli muuten hulvaton elokuva :D

Hyvin levänneenä ja uudella energialla uuteen viikkoon.
Hyvää sellaista muillekin!


                                                               






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti