keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Viime aikaista menoa

Sellanen hulina viikko takana että vasta nyt pääsee rauhassa istumaan aloilleen ja vähän hengittämään,nyt kun uusi viikko on jo puolessa välissä ;) 
Viime viikko oli oikea sportti viikko täynnä aktiviteettejä joka tarkoitti äidille autolla kurvailua paikasta A. paikkaan B.
Keskiviikkona oli meillä koulun jälkeen Emilyllä polttopallo turnamentti,johon mentiin poikien kanssa siskoa kannustamaan. Meno oli hurjaa ja kaikilla oli hauskaa...varsinki meijän hurmuri kaksosilla jotka katsomossa sai kaikki vanhemmatkin tytöt ympärilleen ja nopeasti oli molemmilla pojilla jos jonkin näköistä peliä ja puhelinta räplättävänä...Uskomatonta!



Toisaalla...



Poltto pallo turnauksesta kiiruhdettiin suoraan Emilyn tanssi harjotuksiin jossa kevään tulevaa näytöstä varten treenattu musikaali on nyt valmis ja nyt sitä hienosäädellään ja varmistetaan että kaikki tapahtuu samanaikaisesti. Paljon on luvassa pulpetille hyppimistä ja sieltä alas ja tanssin lopussa tyttöjen on tarkotus nostaa tuolit ylös ja pyörittää niitä...lievästi kauhuissaan ollaan muutaman äidin kanssa seurattu harjoituksia mutta tähän mennessä kukaan ei ole loukkaantunut,toivotaan niin jatkossakin.

Tanssi treenien jälkeen kerettiin käydä nopeasti kotona haukkaamassa välipalaa ja vaihtamassa pojille futis- vaatteet päälle. Kyydittiin isi ja pojat harkkoihin ja suunnistettiin Emilyn kanssa kauppaan hommaamaan poikien synttäri kakku tarvikkeet. Pojat pyysivat äitiä tekemään heille angry birds- kakun syntymä päiväksi koulua varten ja koska tämä äiti ei osaa sanoa "ei" haasteille,rupesi hän surffailemaan aina niin luotettavassa internetissä josta löytyy ideat heti :D


Torstai päivä menikin sitte kakkua ideoiden ja toteuttaen,kakku oli saatava valmiiksi ajoissa koska olin luvannut viedä ystävämme perjantai aamuyöllä lentokentälle. Sain kakun valmiiksi yhden aikaan yöllä ja herätys oli neljältä joten nukkumiseen jäi huimat kolme tuntia...nooh ainakin synttäri sankarit olivat aamulla onnesta soikeina kun näkivät jääkaapissa valmiin kakun!






Iltapäivällä perjantaina (päikkäreitteni ;) ) jälkeen suuntasimme isin kanssa kaupoille hankkimaan pojille synttäri lahjaa. Pojat olivat jo kauan toivoneet tabletteja joten sellaiset ajattelimme sitten hankkia. ne on hyödylliset jo pelkästään jalkapallo peli matkoja ajatellen,nyt matkat sujuvat joustavammin kun on tekemistä :)
Autoon ostimme myös tableteille pidikkeet joten leffojenkin katselu onnistuu ja äidin korvia ajatellen tabletteihein kuulokkeet ;)
Jessus,sitä kiljumisen määrää kun pojat pääsivät koulusta ja huomasivat autossa synttäri lahjat! Isosiskokin osasi olla jokseenkin kummallisen onnellinen poikien puolesta,isi meinaan veikkaili neidin olevan enemmänkin naama alaspäin koska hänellä ei ole omaa tablettia,tosin neidiltä löytyy viime vuonna synttäri lahjaksi saatu puhelin mikä on hienompi kuin äidillä ja isällä...

Lauantaina herätys oli 08.00, suuntana koulu ja harjoutukset sunnuntaina juhlia varten. Vanhemmat eivät saaneet jäädä katsomaan harjoituksia joten edelleen jäi arvoitukseksi kuinka hyvin sunnuntaina tultaisiin Suomea lavalla laulamaan :)
Harjoitusten aikana kerkesin laittaa poikien peli kassit valmiiksi kunnes sain viestiä valmentajalta että päivän peli oli peruttu kovan sateen vuoksi,peli kenttä muistutti kuulemma enemmänkin uima-allasta kuin jalkapallo kenttää...
Joten koulun kenraali harjoitusten jälkeen oli vain vuorossa enään Emilyn tanssi treenit ja loppu päivä levättiin ja ladattiin akkuja seuraavaa päivää varten koska luvassa oli koko päivä koululla. Tänä vuonna järjestettiin kaksi näytöstä koska viime vuonna esityksiä oli yksi ja moni katsomaan tullesta ei mahtuneet saliin istumaan joten tänä vuonna paikka pulan välttämiseksi järjestettiin kaksi näytöstä. Itse lupauduin iltapäivän näytökseen avuksi taukojen ajaksi,ihan nähdäkseni esitykset tuplasti ;)
Että oli tämä äiti ylpeä lapsistaan! Niin upeasti laulettiin Suomea,itse oli pakko purra huulta kun meinasi kyyneleet valua poskille...


"Terveisiä..." oli juhlan aihe.


Terveisiä Kiinasta,viestitti Emily luokkansa kanssa.

"Matkan" viimeisenä pysäkkinä oli Suomi...



"Cool on siisti,tyyli on staili,helppo on easy ja laulu on biisi"

Sunnuntai iltana Emilyn ääni oli aivan poissa ja niinkuin oli neidin puhtikin.Maanantaina yritin vielä puoli väkisin pakottaa neidin kouluun ainakin kokeilemaan ja sieltä sitten puoleen päivään mennessä soitettiin josko neitosen voisi hakea kotiin...illalla käytiin lääkärissä toteamassa että hengitys teissä tulehdus,vaatii antibiootteja. Äitin dropit ei nyt tällä kertaa parantaneet kokonaan niinkuin pojilla aikaisemmin flunssan kanssa. Olin meinaan jo hankkinut apteekista flunssa ja yskänlääkkeet hillitsemään Emilyn uhkaavaa flunssaa. No nyt levättiin ja ladattiin akkuja kunnolla koko tiistai päivä,iltapäivään mennessä kotona säteili jo uusi tyttö,täynnä energiaa. Emily kun on semmoinen neiti että se haluaa olla kaikkialla ja tekemässä kaikkea vaikka puhti olisikin loppumassa. Ja kun se puhti sitten viimenään loppuu,tulee totaalinen romahdus.
Tekasin neidille sairas päivän aikana huopatossut lämmittämään neitosen varpaita :D


Näillä eväillä tämä viikko loppuun. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta,lumesta ei ole tietoakaan. Olen päätynyt tulekseen että meidän sää uutisten lukija lukee jonkun muun maan sää uutisia lupaillen lunta joka toiselle päivälle. Kaivoin kevät takin esiin ja julistin kevään alkaneeksi,piste!










2 kommenttia:

  1. Ihanat tossukat oot tehny..Teitkö perinteisellä neulomalla vai vrikkaamalla?Hyvä,että neiti malttoi levätä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulomalla tein.Seuraavat tarttee yrittää virkata,haluun meinaan tehä "uggsit". Tarttee viel vähä surffailla ohjeita :D

      Poista